Opracowania naukowe – raport z realizacji działania

Opracowania naukowe opublikowane dotychczas przez Instytut Jakości JCI w wyniku współpracy ze studentami i doktorantami WBBiB UJ.
  1. Anna Zaremba. Dobrodziejstwa probiotyków i prebiotyków oraz ich naturalne źródła. Świat Przemysłu Farmaceutycznego (nr 2/2015).
  2. Ewa Kusber. Czy dieta może nas chronić przed rakiem. Świat Przemysłu Farmaceutycznego (nr 3/2015)
  3. Patryk Motyka. Mikroorganizmy glebowe, małe stworzenia – wielka siła. Eko Arka (nr (52) 4/2015)
  4. Anita Miczka. Roślinne komórki macierzyste w kosmetykach. Świat Przymysłu Kosmetycznego (nr 1/2016)
  5. Arkadiusz Dobosz. Witamina C – fakty i mity. Świat Przemysłu Farmaceutycznego (nr 1/2016)
  6. Mikołaj Miernik. Magnez, wapń, żelazo – jak mądrze je suplementować, Świat Przemysłu Farmaceutycznego (nr 2/2016)
  7. Bożena Milanovic. Witamina E – Co kryje świat tokoferoli, Świat Przemysłu Farmaceutycznego (nr 3/2016)